Home EK Nieuws Opstelling Nederland – Kazachstan EK voetbal 2016 kwalificatie live

Opstelling Nederland – Kazachstan EK voetbal 2016 kwalificatie live

0

Opstelling Nederland – Kazachstan bekend. Na een dramatische start met nederlagen tegen Italië en Tsjechië, lijkt het toch onwaarschijnlijk dat Hiddink in de komende week niet zijn eerste overwinning gaat boeken in zijn tweede ambtstermijn als bondscoach van het Nederlands elftal.
In de komende dagen treft Oranje namelijk Kazachstan (10 oktober) en IJsland (13 oktober); twee landen waar het Nederlands elftal normaliter eenvoudig van moet kunnen winnen. Zie hier het speelschema EK voetbal 2016. Toch zal er twijfel in het elftal zijn wat op het WK 2014 nog derde wist te worden, al zullen er ook enkelen zijn die de nederlagen van een maand geleden voornamelijk als een incident zullen zien.

Voorhoede Oranje: Robben is terug

Met name die laatste groep zal zich er op hebben verheugd om Arjen Robben weer aan het werk te zien. De vliegensvlugge aanvaller deed tegen de Italianen en Tsjechen niet mee, maar zal in de komende week ongetwijfeld aan het werk te zien zijn. De speler van Bayern München verkeert in topvorm en zal zeker van waarde kunnen zijn in Oranje. De aanval, die drie spelers in totaal kent, zal verder worden gecompleteerd door Van Persie en Lens. Lens vervangt hierbij Depay, die nog altijd geblesseerd.

De Jong controleur op middenveld

Op het middenveld zal waarschijnlijk De Jong als controleur optreden met Sneijder en Wijnaldum voor zijn neus als creatievelingen. Het defensieve kwartet zal gevormd worden door Van der Wiel, die weer terug keert van een blessure, De Vrij, Bruno Martins Indi en Blind. Grote afwezige in dit gezelschap is Vlaar. De verdediger van Aston Villa heeft een kuitblessure opgelopen en moet deze wedstrijden dus aan zich voorbij moeten laten gaan. In de goal zal Cillessen het oranje gaan verdedigen.

Live Nederland – Kazachstan

Het duel tegen Kazachstan vangt vrijdag om 20.45 uur aan in de Amsterdam ArenA en wordt live uitgezonden door de nos