Home Top favorieten EK 2012

Top favorieten EK 2012

Van 8 juni 2012 tot en met 1 juli 2012 vind er in Polen en Oekraïne het veertiende Europees Kampioenschap Voetbal plaats. Zestien landen zullen de strijdt aangaan, om de Henri Delaunay Cup uiteindelijk omhoog te mogen houden. Hieronder kunt u de top 3 favorieten bekijken voor het aanstaande EK Voetbal.

Favoriet Spanje

Het is geen verrassing dat de winnaar van het EK Voetbal 2008 en WK Voetbal 2010 ook in 2012 tot de topfavorieten behoort. Spanje beschikt nog steeds over een goede generatie spelers, dat erg goed op elkaar ingespeeld in. Er is dus een reële kans dat de Spanjaarden opnieuw met de beker omhoog staan op 1 juli.

  • Quote Unibet: 3.50

Favoriet Duitsland

Zoals bij ieder Europees Kampioenschap of Wereld Kampioenschap behoren de Duitsers tot de kanshebbers voor de titel. Het succesvolste team in de geschiedenis van het UEFA Europees Kampioenschap, met drie titels en drie maal zilver, beschikt in 2012 over een talentvolle nieuwe lichting. Het is alleen de vraag of deze talentvolle spelers al klaar zijn voor het grote werk.

  • Quote Unibet: 4.25

Favoriet Nederland

Na een tegenvallend EK 2008, waarin Nederland al in de kwartfinale tegen Rusland onderuit ging, gaat het team van Bert van Marwijk opnieuw een poging wagen om voor de tweede keer het EK Voetbal te winnen.

Twee jaar gelden, tijdens het WK Voetbal 2010, liet Oranje al zien klaar te zijn voor een nieuw succes. Het team is in deze twee jaar vrijwel hetzelfde gebleven, dus een titel kan nu niet uitblijven voor de Oranje Leeuwen.

  • Quote Unibet: 8.00

Naast deze topfavorieten kunt u natuurlijk ook wedden op EK topscorers of op de andere deelnemende landen. Denk hierbij aan outsiders als Engeland, Italië, Frankrijk en Portugal. Ook op kleinere landen, zoals Ierland of Denemarken, kunt u een weddenschap plaatsen.