Home Wedden op het EK 2012 met de beste bookmakers

Wedden op het EK 2012 met de beste bookmakers

Op vrijdag 8 juni 2012 gaat in Polen en Oekraïne het Europees Kampioenschap Voetbal 2012 van start. Naast het volgen van de spannende duels, kunt u ook op Unibet tal van weddenschappen plaatsen. Hieronder een overzicht van uw mogelijkheden.

Voorspellen eindwinnaar EK 2012

De eerste mogelijkheid die u hebt, is het voorspellen van de toekomstige Europees Kampioen. Op dit moment is Spanje de grote favoriet voor de titel, maar ook Duitsland en Nederland zullen een gooi doen naar de Henri Delaunay Cup.

Naast het voorspellen van de eindwinnaar, kunt u ook aangeven dat een land eindigt bij plek 1 tot en met 4. Het desbetreffende land zal dan minimaal de halve finale moeten halen. Uw quote zal bij deze weddenschap wel lager uitvallen, dan wanneer u alleen voor de uiteindelijke winnaar kiest.

Voorspellen wedstrijden EURO 2012

Naast het plaatsen van een weddenschap voor de uiteindelijke winnaar, kunt u ook inzetten op de wedstrijden zelf. Dit zal gelden voor zowel de poule wedstrijden, als voor de wedstrijden in de kwartfinale, halve finale en finale.

Voorspellen poulewinnaar EK Voetbal 2012

Het is natuurlijk leuk om in te zetten of uw favoriete land haar wedstrijd weet te winnen, gelijkgespeeld of misschien zelfs verliest. Maar u kunt ook voorspellen of uw favoriete land de poulewinnaar wordt.

Bundel weddenschappen

Naast het plaatsen van losse weddenschappen, kunt u ook een weddenschap bundelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een eindwinnaar kiezen, een winnaar van een partij kiezen en een poulewinnaar voorspellen. Dit zal u een interessante waardering opleveren!

Naast de bovenstaande opties zal er gedurende het Europees Kampioenschap nog tal van andere mogelijkheden komen om een weddenschap te plaatsen. Adviseert u daarom de site van Unibet nauwkeurig in de gaten te houden.

EURO 2012 zal plaatsvinden van 8 juni 2012 tot en met 1 juli 2012.