Home EK Nieuws Wedden op het EK Voetbal 2012

Wedden op het EK Voetbal 2012

0

Wil je wedden tijdens op het EK 2012 dan doe je er goed aan te onderzoeken waar je beste noteringen en bonussen krijgt. Krijg je normaal gesproken bij bookmakers rond de 50 á 55 euro welkomstbonus, wij zagen al dat nieuwe klanten bij Unibet tijdelijk 60 euro aan welkomstbonus ontvangen. Hoewel dat altijd niet altijd heel duidelijk op het (digitale) inschrijvingsformulier vermeld wordt; nieuwe accounthouders profiteren tijdens het EK 2012 toch echt van een hogere welkomstbonus.

En zet je dan ook nog eens handig in dan kun je tijdens dit EK voetbal lekker verdienen. Een voorbeeld: je opent een nieuw account bij Unibet. Deze bookmaker geeft een 100% stortingsbonus, tot een maximum van 60 euro. Stort je dus 60 euro op je speelrekening dan heb je dus 120 euro te besteden.

Wil je vervolgens inzetten op de eerste wedstrijd van Oranje (tegen Duitsland) dan is de notering op dit moment 3,10 voor Nederland en 2,25 voor Duitsland. Gelijkspel noteert 3,30. Dat wil zeggen dat je voor Wedden op Nederland €3,10 terugkrijgt bij een juiste voorspelling per euro! Dat kan lekker oplopen. Zet een tientje in op het Nederlands elftal en je krijgt maar liefst 31,00 euro terug bij winst van Nederland!

Tijdens het WK 2010 kwam Nederland heel ver zoals iedereen wel weet. De bookmakers hadden dat destijds echt niet verwacht en hadden een enorm hoge notering voor Nederland als kampioen. Je had toen echt een klapper kunnen maken. Nu zijn de bookies wat voorzichtiger en noteren voor Nederland als winnaar van het EK 2012 zo rond de 8,00. Maar goed, durf je 100 euro hierop in te zetten en we worden kampioen dan strijk je wel 800 euro op!

Je kunt tijdens Euro 2012 natuurlijk voor de eenvoudige inzetten gaan (winnaars per wedstrijd voorspellen) maar je kunt je weddenschap ook verfijnen. Hoe moeilijker je voorspelling, hoe meer er te verdienen valt.

En geloof het maar, je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Bookmakers hebben voor zulke grote evenementen als Euro 2012 honderden weddenschappen klaarstaan waarop je kunt gokken tijdens dit EK!